1
2
3
4
5
6
7
8
Wonen in GOUD artist impressie
1

STARTERS- / SOCIALE WONINGEN

2

WOON/WERK UNITS

3

BENEDEN- BOVENWONINGEN

4

PENTHOUSES

5

TOPAPPARTEMENTEN

6

MAISONNETTES

7

GROTE APPARTEMENTEN

8

EXPLOITATIERUIMTES

Wonen in GOUD

Wonen in GOUD architect

De architect aan het woord

Hoewel wij nog druk bezig zijn met het vervolmaken van het ontwerp presenteren wij al graag Wonen in GOUD. De eerste ontwikkeling in de nieuwe woonwijk aan de spoorzone. Wij als architect hebben geprobeerd een woongebouw te ontwerpen voor alle doelgroepen. Het gebouw bestaat uit twee torens en een groene plint met laagbouw. Moderne technieken worden ingezet om een woonklimaat te verwezenlijken van hoge kwaliteit. Daarbij hadden wij als ambitie om extra kwaliteit en comfort toe te voegen doormiddel van een mooie daktuin voor iedereen. Bewoners kunnen hier allerlei activiteiten laten plaatsvinden en kinderen hebben hier een plek om te spelen. Door het gebouw heen zijn er nog veel meer gedeelde ruimtes te vinden. Woonkamers, yoga/sportruimtes maar ook werkplekken zijn verdeeld over het complex. Vooral in de huidige tijd met Covid-19 zijn dit soort voorzieningen naar ons inziens onmisbaar in een moderne woongemeenschap als dit.

Behoud van natuur

Het gebouw draagt ook bij aan het behoud van de natuur voor de volgende generaties. Bijvoorbeeld krijgen slechtvalken het hoogste ‘penthouse’ van één van de torens. Een nestelkast wordt voor ze gemaakt op het dak. Lager in het gebouw krijgen mussen en gierzwaluwen plekken om te nestelen. Beplanting moet gaan bijdragen aan een goede insectenstand en door het afgraven van water moeten ook watervogels en zelfs kleine dieren als egels hun plek gaan vinden.

Wonen in GOUD Architect
Wonen in Goud Bouwbordonthulling

Laatste nieuws

7 mei 2020

Onthulling van het bouwbord op 7 mei door wethouder Rogier Tetteroo en architect/ontwikkelaar Leendert Steijger van M3 Architecten op de hoek Nieuwe Gouwe oz/Burg. Jamessingel. Een prachtig project in voorbereiding van maar liefst 200 woningen met voor elk wat wils! Schrijf je snel in!
Meer info via
Boer makelaardij Midden Holland en TW3 – Diel Makelaars

Wonen in Goud Bouwbordonthulling

© 2020 Wonen in GOUD
Schrijf je snel in!

Boer makelaardij Midden Holland
Wonen in GOUD logo tw3
Wonen in GOUD logo Spoorzone